Hitta en möbelrea att fynda på

Att det är bra att handla på reor av olika slag förstår det flesta, men varför är det ändå alltid så att en passande rea känns så svår att hitta? Framför allt tycker många att så är fallet gällande möbelreor, så här kommer några tips på hur du kan passa en lämplig möbelrea:

Många möbelföretag försöker nämligen tajma in sina möbelreor samtidigt som andra reor anordnas, så detta är inte så konstigt som det kanske låter. Börja med andra ord genom att ta reda på när andra butiker har reor, och kika då in även hos möbelföretagen och möbelbutikerna. Vem vet? Kanske har du tur, och tajmar in en bra möbelrea också! Vanliga ”reatider” i Sverige är bland annat strax efter jul, och i slutet av sommaren.

Beställ nyhetsbrev från nätbutiker

Även nätbutiker anordnar nämligen möbelreor med jämna mellanrum (förutsatt att de säljer möbler, så klart), så att beställa hem deras nyhetsbrev till din e-post är en god ide. Då skickar de nämligen i regel ett meddelande till dig när de har en rea eller andra förmånliga kampanjer, och du kan då ta en titt på rean eller kampanjen ifråga, för att se om den passar dig eller inte.

Fråga i dina favoritmöbelbutiker och varuhus

Detta är förstås det allra bästa sättet, även om butikerna ifråga inte alltid kan ge dig besked gällande när nästa rea kommer att vara just nu, men de kan i regel ge dig ett hum om när nästa möbelrea skulle kunna tänkas vara aktuell, åtminstone.